Kunstzinnig
Kunstzinnige Therapie Violet

Komende activiteiten

  • Zaterdag 13 mei 2023 exposeert Atelier Violet in het kleine kerkje aan de Molenstraat 1 in Angeren, het is dan Open kerkendag. Samen met vier andere kunstenaars van het Kunst collectief Gelderse Poort wordt er een mooie expositie gehouden met divers werk. Het thema die dag is ‘Pelgrim’. De expositie is te bezoeken van 10.00-16.00 uur.
  • Het weekend van 10 en 11 juni 2023 is er een expositie bij ‘MIET-air’ aan de Grensweg 6 te 5437 NH Beers. Deze expositie is georganiseerd door het Kunstcollectief Gelderse Poort. Er doen diverse leden van het KGP mee, ook Atelier Violet exposeert in de mooie grote glazen expositieruimte. De bezoektijden beide dagen is van 12.00-17.00 uur.
  • Het weekend van 1-2 juli 2023 is de kunstroute georganiseerd door ‘Mea Vota’, deze route gaat door Huissen en Angeren. Er is op diverse plaatsen mooie kunst te bewonderen. Atelier Violet houdt tijdens deze kunstroute een expositie in het eigen atelier aan de Geldersehoek 2b in Huissen samen met de cursisten en Gerard Scholten zal er ook exposeren met houtsculpturen. Beide dagen kun je kijken van 12.00-17.00 uur. Verdere informatie volgt nog. Houdt de website van meavota.nl in de gaten.
  • En het weekend van 9 en 10 september 2023 is er de welbekende kunstroute van het Kunstcollectief Gelderse Poort. Ook hieraan doet Atelier Violet mee. Er zijn drie routes te weten: oostoever, westoever en zuidoever. Beide dagen kun je kijken van 11-17 uur. Verdere informatie volgt nog. Houdt ook de website van kunstcollectiefgeldersepoort.nl in de gaten.